<............... ...............>

Arenan ohjelmistossa on vielä David Attenboroughin tekemiä ohjelmia - niitä joulunaikaisia saakin katsoa pitkään, mutta huomasitkos, että lastenohjelmissa puhaltaa ihan uudet tuulet? Hyvä tai huono, sitä en tiedä, mutta totta näyttää olevan ja yhden niistä voisi kokeilla ihan mielenkiinnosta - sellaisen, mistä ei mitään ennestään tiedä: kiinaa --Kiitos opastuksesta arenan sivulla:

"- Varhaisimmissa merkeissä kalan merkki on kalan kuva. Sitten se on pelkistynyt ja muuttunut abstraktimmaksi. Yli 2000 vuotta sitten merkistä ei enää nähnyt mitä se tarkoittaa. Kuvamerkit ovat vain yksi ryhmä, ja näitäkin merkkejä voi yhdistellä. Esimerkiksi aurinko ja kuu yhdessä tarkoittavat kirkasta. Savupiippu ja katto ja sen alla sika, tarkoittaa kotia ja perhettä, sinologi Pertti Seppälä selventää."

Tämä taas tuntuu uskomattomalta - samalla pallolla kun ollaan asuttu niin kauan:

"Luut löytyivät sattumalta vuonna 1899. Ennen tätä kukaan ei tiennyt, että vanha kirjoitusjärjestelmä ylipäätään oli olemassa. Säilyneitä merkkejä on noin 3000. Niistä on pystytty selvittämään 1500.

- Tätä tutkimusta on tehty nyt yli 120 vuotta ympäri maailman, mutta koko kirjoitusjärjestelmän avainta ei ole pystytty aukottomasti selvittämään. Siellä on paljon merkkejä, joita ei vain ymmärretä, Seppälä kertoo."

Miksi ei ymmärretä? On liian paljon sekoittavia asioita silloin, kun täytyisi ymmärtää perusasioita, kuten luonnon lakeja, mitkä eivät muutu, vaikka mitä tekisi! Hyvää Uutta Vuotta 2017 kuiteski:-)

 

22:16 "Mine Iesus lehetin minun Engelini/ ette henen pite todhistaman näme teille Seurakunnissa/ Mine olen Dauidin iwresta ia Sughusta/ yxi kircas Cointecti." -Finbible-

 

Kas kummaa, kun nyt vasta tulee esille tuollainen, noinkin selkeästi. Piti etsiä, kun luin kirjasta Maria Magdalenan arvoitus, Laurence Gardnerin kirjasta sivulta 207:

 

"On joka tapauksessa selvää, että Jeesus kuoli vuonna 73 jKr. tai ennen sitä. Häne vanhimmallee pojalleen Jeesus II Justukselle oli annettu tuona vuonna daavidilainen arvonimi:

"Minä, Jeesus, lähetin engelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti".

 

"Jeesuksen ja Maria Magdaleenan tytär Taamar (Damaris) näyttää menneen naimisiin Paavalin kanssa Ateenassa vuonna 53jKr."...

"Hänen poikansa Jeesus III syntyi vuonna 77 jKr., ja hänestä tuli Alfa ja Omega. Se oli saadokilainen kunniamaininta Herodesten suvulle vuonna 102 jKr., jolloin Herodesten järjestelmä päättyi. Jeesus III meni naimisiin vuonna 113 jKr. (taaskin 36-vuotiaana, dynastisen tavan mukaisesti) ja julisti:

"Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti"

Kirja on edelleen kesken--- Aikaisemmin mainitsin aiheesta jotakin täällä ja täällä, myös täällä ja täällä. Ihan sattumalta kaikki, mutta laitan toiseen kertaan sen, mistä se koko asia lähti rönsyilemään:

Tunnetko Annan ja Joakimin historiaa parin vuosituhannen + yhden sukupolven takaa, kun he kärsivät lapsettomuudesta? Siinä Joakim meni korpeen (lintujen kanssa?) 40 vuorokaudeksi. Selitin sitä toisaalla, mutta tulkoon lyhyesti tässä nyt: ainoa aika painua korpeen on uudenkuun jälkeen, koska katuvaloja ei ole ollut. No, siellä ehtii NÄHDÄ kaikenlaista, mihin kuu vaikuttaa ja sitten sattuu sekin välähdys, et tietenkin kannattaa olla menemättä sinne temppeliin, jos meinaa saada jälkeläisiä. Mitä ne siellä temppelissä tekivätkään aiemmin, mutta kun palasi kotiin retkeltään, oli Anna kasvimaalla ahertaessaan huomannut saman asian: parikin uuden kuun ihmettä oli nähnyt, kun niiden aikana tosiaan kasvit alkavat itää. Kannattaa testata, jos epäilee. Sitä kirkastumista varmaan ei ollut helppo muille selittää, luulen(n). Piispansauvassa on aika hyvä kuvaus siitä Fibonacceineen.

Maria (tietysti Jeesuksen äiti) kuitenkin syntyi Annan ja Joakimin perheeseen pian sen jälkeen:-)

Suuri yllätys sattui,kun yritin etsiä videoita kyseisillä nimillä: vietnamilainen laulu tuli heti sanoineen, sävelineen ja nuotteineen esille:-)

 

 

Viime vuodelta kertausta odottavat asiat:

https://safkanet.fi/2015/01/17/viherpesty-pepsi-next-yhta-myrkyllinen-kuin-ennenkin/

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/eu-antoi-tuontiluvan-kolmelle-gm-maissille-1.156352

http://www.ethicalsuperstore.com/products/suma/suma-organic---fairtrade-ground-turmeric/

http://www.terveysportti.fi/kotisivut/uutissorvi_uusi.lue_abstrakti2?iid=15583

http://www.expressen.se/nyheter/20-barn-dog-av-skolmat-i-indien/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1244824/Fears-grow-study-shows-genetically-modified-crops-cause-liver-kidney-damage.html

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/isot-rehutoimijat-ottamassa-muuntogeenisen-soijan-k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n-1.34902

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymp%C3%A4rist%C3%B6/ranskalainen-gm-maissitutkimus-kuohuttaa-tiedemaailmaa-1.24726