< >

"Mä menin aina vain huonompaan ja huonompaa kuntoon kun vuoden aikana lääkkeitä lisättiin ja lisättiin ja sitten ei ollutkaan enää mitä lisätä ja oli jo koko suoli sairas ja makasin sairaalassa viikkotolkulla, jossa mulle annettiin pari päivää aikaa ja sitten olisi tehty saman tien leikkaus." - Sairaiden lasten vanhempien puolesta lainattu - Siis lapsethan ei voi valita koskaan yhtään mitään:-(

Voi kamalaa:

"Irlannin hallitus on jo määrännyt kaiken kotimaisen sianlihan vedettäväksi pois markkinoilta, sillä sianlihasta ja -rehusta otetuista näytteistä on löytynyt dioksiinia jopa satakertaisesti enemmän kuin EU-määräykset sallivat."

toisaalla tuo määrä kerrottiin kaksisataakertaisena... Miten ihmeessä noin isoja heittoja uutisissa???:

"Irlannissa teurastetaan joukoittain sikoja skandaalin vuoksi 08.12.2008, klo 07.54 (päivitetty 08.12.2008 klo 10.14)

Irlannin sianlihaskandaali johtaa laajoihin eläinten joukkoteurastuksiin. The Irish Times -lehti kertoi aamulla, että jopa 100 000 sikaa teurastetaan porsaanlihasta löytyneen dioksiinin vuoksi. Myös myynnissä olevat ja vientiin aiotut sianlihatuotteet on määrätty hävitettäviksi.

Alun perin dioksiinia löytyi yhdeltä sikatilalta rutiinitarkastuksessa. Myrkyllisiksi havaituissa näytteissä oli jopa 200-kertaisesti suositukset ylittäviä määriä dioksiinia. Tutkimuksia jatketaan kymmenellä sikafarmilla ja 38 karjatilalla tasavallan alueella ja yhdeksällä tilalla Pohjois-Irlannissa. Dioksiiniskandaalia luonnehditaan vakavaksi iskuksi Irlannin seitsemän miljardin euron elintarviketeollisuudelle. EU:n komissio on kutsunut tiistaiksi koolle elintarviketurvallisuusasiantuntijoiden kokouksen pohtimaan toimenpiteitä haittavaikutusten torjumiseksi."

 

Kaikki varmaankin muistavat tapauksen, kun ruokakerman guarkumista löytyi dioksiinia? Siis eihän sitä Evira edes etsinyt, muuta kuin yleensä rasvaisista tuotteista ja nyt se löytyikin kevytkermoista, mutta tieto siitä tuli muualta. Pitkän ajan kuluttua asiasta kerrotaan Kaari- lehdessä sivulla 43, että:

"Meillä on pari guarkumin E412 toimittajaa, ja vaadimme heiltä sertifikaatit. Emme ole tämän tapauksen takia vaihtaneet tavarantoimittajia, mutta tavarantoimittaja on vaihtanut guarkumin (sallitut määrät dioksiinia, mitä hyväksytään) valmistajaa, Hurme toteaa"

 

Lääkelaitokselle pitäisi valittaa oireista, jos joku ruoka ei sovi, esimerkiksi antibioottijäämät tai muut eläinlääkkeet tai muuten vieraat aineet. Tässä tuore esimerkki siitä, miten "tauti elää omaa elämäänsä", kun ei haluta tietää, mitä suuhun on milloinkin pannut:

Guargumista ei monikaan ole huomannut ilmoitella, kun on sairastunut. Siis ei kukaan, kun ei sairaat voi valittaa ruoasta. Kaikki oireet menee perussairauden syyksi, kuten crohn. Myrkyn guarkumista löysi tsekkiläiset: "India Glycolsin guarkumista on löydetty erittäin korkeita pitoisuuksia dioksiinia ja kiellettyä torjunta-ainetta pentakloorifenolia." kertoo Talouselämä- lehti

ja jatkaa: "on mahdollista, että sveitsiläisen Unipektin Eurooppaan tuoma guarkumierä olisi alun perin tekstiilin värjäämiseen tarkoitettua guarkumia, jonka homehtumista estetään käyttämällä pentakloorifenolia. Rautio kertoo myös, että dioksiinia etsitään yleensä vain rasvaisista tuotteista eikä kukaan ole aiemmin osannut epäillä kasviperäistä guarkumia. Myrkyttyneen guarkumin löysi tshekkiläinen laboratorio muiden tutkimuksiensa yhteydessä".

Guargum E412 on voinut jo pitkään sisältää myrkkyjä - nythän se tiedetään, mutta myrkytysoireita, kuten suolistoverenvuoto ei tunnisteta muista vaivoista. Pahimmin kärsineet eivät voi valittaa mihinkään ja elintarvikevirastokin kuulee potilasjärjestöjä... nehän ovat lääketehtaiden perustamia, eikä niitä kiinnosta mikään, mikä tuota automaattista systeemiä haittaisi. Mitään eivät ole tehneet koskaan paremman ruoan puolesta, ei edes sairaaloihin!

Hirvittäviä lääkekokeiluja ja tutkimuksia tehdään terveille ihmisille vain siksi, ettei kukaan edes sairaalassa haluakaan selvittää oireiden aiheuttajaa - tai jos haluaa, ei osaa tai ei pysty. Keskustelu aiheesta loppuu pian siihen, kun esim karppausporukkaan yrittää mainita asiasta, teksti moderoidaan pois - potilasyhdistyksen palstalla sokea (leikattu) "taluttaa" usein sokeaa (uusi sairas) eikä valiteta sinne, minne pitäisi, siis elintarvikevalvontavirastoon.

 

"Eläinten mikrobilääkkeiden kulutus on kasvanut Suomessa yli 12 prosenttia vuodesta 2003. Eniten on lisääntynyt injektiona annettavan penisilliinin käyttö, noin 1 500 kiloa vuoden 2003 kulutuksesta." - tieto alunperin Lääkelaitoksen sivuilta, mutta lainalause Mediuutisista -

 

Onneksi kaupasta saa luomulihaa, jossa ei ole antibioottijäämiä - muussahan voi olla se sallittu määrä, minkä viranomaiset hyväksyvät. Millä perusteella, en tiedä... Sairaiden on kovin vaikea löytää enää sopivaa ruokaa edes perusraaka-aineista! Rehujen sekoituksista täytyykin olla hyvin perillä sen, joka ei luomulihaa käytä. Tosin onhan luomukermakin pilattu karrageenilla, jota on käytetty aiemmin lääkevalmisteessa, peräruiskesuspensioissa...? Mitä ihmettä possuille syötettiin? Aloitin aiheesta jutunpoikasen Nooran blogissa.

Toistoa - ehkä joku ei ole nähnyt aikaisemmin:

Koska en ole "yliherkkä" aineelle, vaikka saan jo yhdestä Obsidan -tabletista valtavan rakkulan suuhun, vaikka nielaisen sen, laitan talteen tähän ne hammastahnat, missä ei ole natriumlauryylisulfaattia, siis sitä vaahdotusainetta, mitä on monissa hammastahnoissa ja mitä käytetään myös monissa lääkkeissäkin apuaineena, vaikka aineen käyttöturvallisuustiedotteessa lukee että ei saa niellä. Mut hammastahna on hyvin helppo asia vaihtaa. Ei ole ollut aftoja sen jälkeen minullakaan, kun putkut vaihdoin:

"Hammastahnaksi kannattaa valita tuote, jossa ei ole vaahdottavaa natriumlauryylisulfaattia (esim. Elmex®, Salutem®, Biotène®, BioXtra®, Air-lift®, Yotuel®, Sensodyne Gentle Whitening®, Zendium® )." -hammaslääkäriliiton sivuilla-

Jos tämän näkee joku lääkäri, katso: kyllä moni nielee sitä ainetta esim Somac-nimisessä närästyslääkkeessä. Sitä on tietääkseni kahdenlaista valmistetta, toisessa on ja toisessa ei... Nähdäkseni ihmisille tehdään suuria leikkauksiakin ihan sen takia, etteivät he tuota tietoa mistään saa - nuoria ihmisiä leikellään turhaan?

 

Sivu on osa suurempaa kokonaisuutta

parinkymmenen vuoden aikana paremmin opittua