<..,,,... > > > > > >

"...Jatkossa colongrafia olisi aiheellinen varsinkin jos tilanne alkaa mutkistumaan."

 

Tuo luki 21.8.2008, kun jouduin korkaean crp:n vuoksi päivystävälle kirurgille. En ollut edes sairas, ainoastaan vähän lämpöä ja se lukema 120. Määrättiin siellä parit vahvat antibiootit heti, enkä koskaan saanut tietää, miksi, siis verikokeen tulosta ei ole ikinä löytynyt! Missään paperissa ei lue verikokeesta löytynyttä pöpöä, joten kaipa ne käytännön takia määrättiin, summassa! Ne kyllä kiltisti söinkin ohjeen mukaan, kunnes aloin turvota ja sain allergisen reaktion ja kirjoitin tämän talteen läheisille sitten, kun sieltä selvisin ja jotakin muistin:

Kävin ensiavussa. Hyvänen aika - nyt päästävä tästä "pyöröovesta" kuntoon jotenkin... Niihin tutkimuksiin kun on juotava myrkyllistä ainetta - sorbitolia esimerkiksi en muutenkaan käytä koskaan! Jos jossain valmisteessa (hakusanana magneettikuvaus) on E172, E171, E131, E133, saan niistä allergisen reaktion. Mistä voin tietää, onko vai ei - Zyrtecissäkin muuten on tuota titaanidioksidia, mille olen allerginen (liittyy nikkeliallergiaan) ja vaikka sen olen tiennyt jo kauan aikaa, nyt se vasta merkittiin potilaspapereihin.

Merkittiinkö glutamiinihappoa, jota en siedä yhtään, en tiedä - mutta sitäkin on siinä adrenaliinitipassa, jota allergisessa reaktiossa laitetaan kaikille, jos ei erikseen mainitse yliherkkyyksistä. Maltodekstriiniä ei saa olla missään ruoassakaan yhtään, sillä se saa aikaan sietämättömän turvotuksen, mutta niin tekee monet trehaloosiakin sisältävät tuotteet. Kortisonin kielsin myös, pelkästään siksi, että Nasonex-nenäsuihkeessa on sitä ja se aiheutti onteloverenvuodon viime keväänä. Tiesin, että se aiheuttaa limakalvojen ohenemista, mutta onhan siinä muitakin aineita, just sitä laivamaalia! Ensiavun hoitaja muuten väitti infuusionestettä laitettaessa, että Zyrtecissä ei ole - se kun kuuluu siihen hoitoon, mikä annetaan kaikille allergisessa reaktiossa:-(

Glysiinistä ja natriumglutamaatista lääkkeissä saan migreenin ja karrageenista maha tulehtuu totaalisesti. Mitään sairautta tai vaivaa minulla ei kuitenkaan ole, eli olen lääkkeetön ja terve. Monet crohnin tautia sairastavat eivät myöskään siedä niitä. Jos avasit edellisen linkin, vei se hakuun, missä oli jossain muodossa mainittu sana "crohnin". Onko kyseitä lääkkeitä käyttäneillä todettu crohnin tautia tai cu:ta, vai onko se heiltä kielletty, sitä en ala etsimään, mutta ottakaa selvää, miksi se siellä lukee! Ei ole kysymys yliherkkyydestä, vaan niitä aineita elimistön ei todellakaan tarvitse sietää! Sienisokeri aiheuttaa vatsakipua, joten ei trehaloosia eikä hiivauutteitakaan saa olla ruoassa yhtään.

 

Tämä systeemi tekee ihmiset sairaammaksi kuin ovatkaan: Olin syönyt kaalta, josta tuli mahaan vähän kipua (ilmaa), joka hankaloitti nukkumista. Nousi lievä kuume ja menin väsyneenä crp- mittaukseen, joka olikin 120. Nukkumaan en päässäyt, vaan ensiapuun ja illalla se crp- arvo olikin jo 159.

Kuinka moni on joutunut samaan karuselliin, ihmettelen vaan... Lääkäritkö eivät tiedä, että valvominen nostaa tuota lukemaa?

Ihminen ei voi nukkua liikaa

Univelkaa ei voi kuroa umpeen

kolmas päivä - jotain ruokaa pitäisi kans niellä

neljäs päivä - ja ruoka pitäisi myös pureskella kunnolla!

viides päivä - antibioottijäämistä täytyy päästä eroon

kuudes päivä - kivut ovat kadonneet, ihmeellistä? Minullahan oli osastohoitoa vaativa tulehdus???

Suklaat teen nyt itse. Onneksi löysin luomuisen seesaminsiemenöljyn!

 

Mutta tämä tässä on todella järkyttävää:

On täysin mahdotonta valittaa ruoasta minnekään - M.O.T.

Lääkkeiden apuaineissa täytyy olla turhia aineita ihan liikaa?

Sitten, kun niitä lisätään ruokiin, on jo helposti eksyksissä

Tämä ei näy lääkärin tiedostossa, jos tai kun vaivasta selviä ilman lääkkeitä

päivä kerrallaan

Sori, en ehdi siivoamaan näitä juttuja, mutta lue täältä----

 

Kirjan Petos lautasella monikin on lukenut:

... 2008 blogiss vatsa kasvaa syödessä

Syömärin päivikirja

Ihan kamalaa, kun tietää, että sairaalaruokaa ei voi edes haistella. Kortisonia annetaan jopa allergiseen reaktioon ja sehän estää oireiden ilmenemisen mutta samalla aiheuttaa diabetesta:-(