< >

Valoa alkaa olla jo niin paljon, että sitä riittää useimmille kasveille. Nyt on aika siirtää ne pois suorasta paahteesta, varsinkin, jos lämmityspatterit hohtaa yöllä kuumana. Luonnossahan yöllä on harvemmin kovin kuumaa... Useimmat kasvit viihtyvät parhaiten jopa 15 asteen lämmössä! Peileillä saa valoa mukavasti lisää ja ledvalo siihen viereen tuplaa senkin valon:-)

Mullat on tietysti vaihdettu jo ennen muita kiireitä? Tarpeeksi iso ruukku on huolettomin valinta, ei tarvitse kastella jatkuvasti. Yleensä ne leh- merkitys päivät, mitkä kuukalenteriin on merkitty, riittävät - ja alusastiat täytyy huolehtia ruukkujen alle.

Seuraavaksi, jos selaat nuolilla oikealle, tulee muutama sivu niille, jotka suunnittelevat ennakkoon kimppakyytejä tanssiretkille. Sitä on muutama sivu eteenpäin, mutta sitten kevään jutut jatkuvat. Periaatteessa kirjoittelen jatkossa juttuja vuodenaikojen mukaan, niin saan samalla - hitaasti, mutta väistämättä - itselleni muistikirjan tulevien vuosien varalle. Ainoa vika tässä on kai siinä, että kovin kiireessä ei ehdi niitä tekemisiään kirjaamaan - kuvaamisesta puhumattakaan! Enpä olisi uskonut, että aika rientää näin nopeasti: oli merkannut ne juhlatkin kalenteriin, mut kun en laittanut hälytystä, meni sekin ohi! Käsittämätöntä, mutta aina voi jatkaa siitä mihin jäi:-)

Eväänä menee Andechser natur - se saksalainen luomurahka, joka ei tarvi mitään makeutusta, mutta mihin voi sekoittaa melkein mitä vain! Ihmeellistä, ettei kotimaassa sellaista osata tehdä?

Mantelijauhetta sekaan - proteiinia lisää siitä.

glutamiinihappo - närästää, kuten monet hapotkin, eikä kaikkea saa niellä ollenkaan!

Käyttöturvallisuustiedotetta ei ole saatavilla esimerkiksi glysiiniin...?

glutamiinihappohydrokloridista ja micrococcus-toksiinia, coccus eli kokki on bakteeri.

Pioni, monivuotinen kukka, jota ei saa hoitaa, vaan antaa kasvaa rauhassa.