< >

"Lääkehoidoissa tapahtuvia virheitä seurataan hoitajien itse tekemien ilmoitusten avulla. Muun muassa kiireen vuoksi kaikista virheistä tai läheltä piti -tilanteista ei kuitenkaan tehdä merkintöjä." - uutisissa, ks myös video -

Kiitos tiedosta,Tuijakoo. Olen kauan sitten lukenut nämä, mutta en enää muista mistä, siis tämän "...a´la Enig & Fallon:

- Kehosi valmistaa kolesterolista hormoneja, jotka auttavat selviytymään stressistä ja suojaavat sydänsairauksia ja syöpää vastaan.

- Kehosi tarvitsee kolesterolia valmistaakseen sukupuolihormoneja, kuten androgeenejä, testosteronia, estrogeeniä, progesteronia ja DHEA:ta.

- kehosi käyttää kolesterolia valmistaakseen D-vitamiinia, joka on tärkeä luille, hermostolle, oikeanlaiselle kasvulle, kivennäisaineen aineenvaihdunnalle, lihasten jänteydelle, insuliinituotannolle, lisääntymiskyvylle ja immuniteetille.

- keho valmistaa sapen suolat kolesterolista. Sappirakko on olennainen osa ruoansulatukselle ja päivittäiselle rasvansaannille.

- Kolesteroli toimii antioksidanttina ja suojaa vahingollisilta vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa sydäntauteja ja syöpää.

- kolesterollilla on tärkeä rooli serotonireseptoreiden oikeanlaisessa toiminnassa aivoissa. Serotoni on kehon luonnollinen mielihyväkemikaali, ei ole yllättävää, että alhainen kolesterolitaso on yhteydessä aggressiivisuuteen, väkivaltaiseen käyttäytymiseen, masennukseen ja itsetuhoisiin taipumuksiin.

- Äidinmaito on hyvin kolesterolipitoista ja sisältää erityistä entsyymiä, jonka ansiosta vauva pystyy hyödyntämään kolesterolia. Vauvat ja lapset tarvitsevat paljon kolesterolia koko kasvuikänsä ajan, jotta aivot ja hermosto kehittyvät kunnolla.

- Päivittäinen kolesteroli on tärkeää suolenseinämien terveydelle. Tämän vuoksi vähäkaloriset kasvisruokavaliot voivat johtaa vuotavaan suolistoon ja muihin sisäelinten häiriöihin.

- Lisäksi keho tarvitsee kolesterolia vaurioituneiden solujen korjaamiseen. Toisin sanoen korkea kolesterolitaso hyödyttää ihmistä."

Taidankin olla maatiaiskarppi - harmi, ettei sinne pysty kaikki kirjoittamaan ollenkaan...

Kuvassa on kylmään herännyt hämähäkki (elävä), joka suunnisti aurinkokennoon lämmittelemään:-)

Maissista tulevat turvotukset johtuvat näköjään homemyrkyistä, mutta Eviran mielestä niistä ei ole terveydelle haittaa????? Siis saa rauhassa sairastaa...? Kaikessa maississako on niitä? Eihän lääkäri usko, jos ruoasta sairastuu, vaikka:

"Yleisimpiä Fusarium-toksiineja ovat deoksinivalenoli, zearalenoni sekä T-2 ja HT-2 toksiinit. Pitkäaikainen altistuminen Fusarium-toksiineille voi aiheuttaa terveydellisiä haittavaikutuksia, kuten elimistön puolustusmekanismien heikkenemistä. Akuutit myrkytystapaukset ovat harvinaisia. Oireita ovat esimerkiksi pahoinvointi, oksentelu ja vatsakivut."

"Esimerkiksi sikatilalle ei toksiinipitoista erää kannata tarjota rehuviljaksi, sillä toksiinimyrkytys vähentää sikojen hedelmällisyyttä, heikentää porsaiden kasvua ja lisää sairauksia, selvittää Parikka." - Koelypsy- lehdessä 3/2007 -

Sivu on osa vähän suurempaa kokonaisuutta